Därför behöver alla kvinnor en trosa med långa ben

26 Apr 2024 08:18
Sara Henriksson

Framför allt under årets varmare månader finns det anledning att investera i ett (eller flera) par trosor med långa ben. Fördelarna är dock så många att du troligtvis kommer att vilja använda dem året runt.

Har du testat våra trosor med långa ben? Om inte, så är det dags nu. Det här är varför:


Förhindrar lårskav
Med långa ben på trosorna så slipper du lårskav och känslan av att låren klibbar, speciellt när det är varmt ute. De förhindrar också skav från obekväma sömmar på till exempel vida byxor då grensömmen kan vara irriterande och skapa obehag. Har du börjat få skav på låren kan det vara svårt att bli av med och vi garanterar att du slipper det med hjälp av våra trosor med långa ben.

Mjukt material som svalkar
Trosorna är tillverkade i funktionsmaterialet WinCool , ett högteknologiskt material som kyler huden med 1-2 grader. Det andas och håller huden torr även om du blir varm. En dröm under varma dagar. Dessutom är det så mjukt och följsamt att det känns som en andra hud. Läs mer on WinCool här.

Syns inte under kläder och rullar inte upp sig
Med laserskurna sömmar i bensluten är trosorna osynliga under kläder. Inga fler synliga tros-sömmar under klänning eller byxor. Till skillnad från andra varianter av trosor med långa ben som finns på marknaden, så rullar de inte upp sig utan håller sig på plats hela dagen – och natten!

På bilden visas Cool Sensation trosa med långa ben under en sommarklänning


Ger en täckande känsla
En trosa med långa ben gör att du inte känner dig så bar, utan känner dig mer klädd under klänning och kjol. Alltså ingen fara om kjolen plötsligt blåser upp, och om du vill ta en cykeltur så behöver du inte fundera på om det är en dålig idé när du har klänning.

Cool Sensation förstärkt trosa med långa ben tillsammans med Stay Fresh bh med bygel.


Perfekt som sovplagg
WinCool-materialet passar perfekt för att sova i. Dels för att det är så lent och skönt mot huden och dels för dess svalkande effekt. Om du ofta blir varm under natten eller har värmevallningar kan plagget ge dig bättre sömn eftersom det bidrar till att sänka kroppstemperaturen.

Välj mellan flera varianter
Trosan finns i två varianter om du väljer WinCool-materialet. Den ena har förstärkning framtill med en innertrosa och något bredare resår i midjan. Båda har bomullsfodrad gren och är tillverkade i samma fantastiska material.

Till vänster: Cool Sensation Original trosa med långa ben. Till höger: Cool Sensation Förstärkt trosa med långa ben. Båda två förhindrar lårskav och kyler huden.


Om du istället vill ha mjuk och naturlig bomull, ska du titta på vår Organic Cotton-trosa med långa ben. Med platta sömmar, mjuk resår i midjan och bomullsfodrad gren är även denna modell diskret under kläder och gör att du slipper lårskav.

Smart Shape Trosa med långa ben tillsammans med Smart Shape Bh


Söker du en trosa med långa ben som även har en formande effekt , så finns både Smart Shape trosa med långa ben och Smooth Sensation trosgördel. Den förstnämnda är tillverkad i ett stadigare material och har dubbelt tyg i hela framdelen för en stabil shaping-effekt. Den andra är tillverkad i ett följsammare material har dubbelt tyg upptill som ger en slätande och formande effekt. Båda har bomullsfodrad gren samt platta sömmar och vändsydd resår för att ge en slät siluett. Missa inte att vår kampanj där vi har köp 4 betala för 3 på alla trosor!

Läs blogginlägget här