Curves & Waves - årets badplagg!

26 Apr 2024 08:18
Sara Henriksson

Nu presenterar vi tolv nya plagg i badkollektionen Curves & Waves. Här är det fokus på sobra färger med klassiska modeller i kombination med passform och kvalitet. Oavsett vem du är, om du vill ligga på stranden, på klipporna eller om du föredrar poolhäng - här finns något för alla.

En stor nyhet, som kommer göra att den här kollektionen flyger av hyllorna, är att alla överdelar har våra breda, vadderade axelband! Utöver bikinis, baddräkter, tankini och baddräktskjol hittar du en kimono och en sarong som är perfekta att bära över badkläderna.

Malva är en klassisk baddräkt som finns i två varianter, en mönstrad och en enfärgad. Baddräkten är helfodrad med brett band under bysten för extra stadga. Bygelfri kupa med sidostöd för extra fin passform. Upptäck fler baddräkter här.

Riviera baddräkt ger både stil och stöd med sydd omlottskärning i ringningen och drapering över magen. Framsidan har dubbelt baddräktstyg där den undre delen är nätfodrad med sydd, bygelfri kupa.

Aurora baddräktsklänning passar dig vill ha lösare passform över magen. Den har en klockad kjoldel som börjar under bysten och en hel, bygelfri baddräkt undertill. Rynkad drapering under bysten och drapering över kuporna. Här hittar du Aurora baddräktsklänning.

Antigua passar dig som vill ha en mer heltäckande känsla på stranden med denna tankini; ett linne med inbyggd bikini-bh. Fodrad, tvådelad kupa med vadderat sidostöd ger mycket bra stöd. Linnet är lätt a-linjeformat och går en bit ner över rumpan. Se alla tankinis här.

Maya är en serie som består av två bikini-bh:ar och tre olika bikinitrosor som kan kombineras efter tycke och smak. Välj bikini-bh med eller utan bygel och trosa i klassisk maxi-modell, med extra hög midja eller med kjol. Alla bikinis hittar du här.


När du handlar dina badkläder hos oss, får du all den expertis vi har inom underklädestillverkning direkt överförd till våra badplagg. Du får trygg och säker komfort med passform som lyfter, stödjer och framhäver dina former på rätt ställen. Det ligger lika mycket tid, kärlek och arbete bakom våra badkläder som våra underkläder.


Låt våra badkläder ge dig perfekt stöd och lyft även på stranden.


Se hela kollektionen av badkläder

Läs blogginlägget här