Från brazilian till shorty, ekologisk bomull till WinCool – hitta rätt trosa

31 Jan 2024 09:47
Sara Henriksson

Du vet väl om att vi har en mängd olika trosmodeller i olika material? Hos oss hittar du trosor för alla tillfällen och behov. Men kanske viktigast av allt, så har vi trosan som är bekväm att bära varje dag, hela dagen.

Här hjälper vi dig att hitta rätt trosa utifrån dina önskemål. Designade med bästa passform och för att vara riktigt bekväma. Gemensamt för alla våra trosor är att de har bomullsfodrad gren.


Trosor i olika modeller

Brazilian har hög midja och hög benskärning. Perfekt för dig som föredrar en mindre täckande trosmodell. Här hittar du våra brazilian-trosor.

Midi- och taitrosan är en perfekt bastrosa med smickrande skärning för alla kroppstyper. Modellen har hög midja och hög benskärning.

Maxitrosan har hög midja och är en mer täckande med något lägre benskärning jämfört med taitrosan. Våra maxitrosor hittar du här.

Shorty är vår boxermodell med hög midja och korta ben. Perfekt för dig som vill ha en heltäckande känsla. Se fler boxertrosor här.

Långa ben skyddar mot lårskav och är perfekt för dig som ogillar känslan av att låren klibbar när du har kjol eller klänning. Denna modell har hög midja. Se fler färger och materialval för trosor med långa ben här.

Trosgördeln är tillverkad i stabilare med helt eller delvis dubbelt material på framsidan och har en formande effekt. Hög eller extra hög midja och något lägre benskärning.


Trosor med olika funktioner

Formande: En shaping-trosa är perfekt att ha under tighta plagg eftersom de slätar ut och får kläderna att sitta bättre. Våra shaping-trosor är tillverkade i stummare och stabilare material än våra andra trosor. De har en formande och slätande effekt, ofta med dubbelt tyg framtill för extra förstärkning. Upptäck vår Smart Shape kollektion här.

Svalkande: Våra Cool Sensation-underkläder är tillverkade i ett material som kyler huden med 1-2 grader. Det är tunt, följsamt känns mjuk och lent mot huden - perfekt för underkläder. Dess fuktavledande egenskaper gör att du behåller en fräsch och torr känsla under hela dagen och natten. Alla våra Cool Sensation trosor kan du se här.


Trosor i olika material

Bomull är naturmaterialet som är perfekt lämpat för underkläder. Det är slitstarkt och tåls att tvättas många gånger. Bomullen låter huden andas och är snällt att bära närmast kroppen även för dig med känslig hud.

Ekologisk bomull har flera viktiga fördelar utöver själva materialets positiva egenskaper. Den besprutas inte med kemikalier och en mindre mängd vatten används vid framställningen, vilket ger en mindre påverkan på miljön. Läs mer om vår ekologiska bomull här.

WinCool är ett material som kyler huden med 1-2 grader. Det är tunt, lent och följsamt. Materialet gör att du behåller en fräsch och torr känsla. Sovplagg i detta material är att föredra under den varmaste tiden på året.

Polyamid är ett vanligt förekommande material i underkläder eftersom det är en stark och tålig fiber med hög elasticitet. Det är mjukt mot huden och eftersom det kan göras väldigt tunt blir det diskret under kläderna. Dessutom är det en textilfiber som kan återvinnas.

Spets finns på flera av våra trosmodeller, vissa har det som dekoration eller detaljer och andra är helt i spets. Det ger plaggen ett exklusivt utseende och är det stretchig spets så är den tunn och följsam och ger anpassad passform. På vissa produkter använder vi återvunnen spets.

Har du frågor?


Om du är osäker på vilken modell som passar eller vilken storlek du ska ha, så är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefon här.


Vi hjälper dig gärna att hitta rätt trosa.

Läs blogginlägget här